Image       x Suomen Blogimedia

TERRI!

terri3terri1 terri4

Kävin kuvaamassa Terrin kanssa jossain kivilouhoksella. Musta on tulut laiska ja aikaansaamaton. Näittenkin kuvien kanssa meni ikuisuus.

I was shooting with  Terri. I have become lazy and shiftless. It took me eternity  to edit these. 

Marry me Edward Cullen!

mikon hurja halloween tervehdys

Mua kehotettiin formissa ja täällä bloginkin puolella kuvaamaan jotain hurjaa Halloweenin kunniaksi. Pistin kaiken peliin ja koitin saada aikaan jotain joka saa teidän kauhusta kankeiksi! Toivottavasti en vienyt yöunia ihan jokaiselta. Ps. Karkki vai kepponen? ;-)

I was asked to take horrible and creepy pictures in honor of  Halloween. I did my everything and tried to create something that makes you shocked with horror! Ps.Trick or treat? ;-)

Arvonta!

Heippa kaikki lukijani. Arvon kaikille elektroniikasta ja valokuvauksesta kiinnostuneille kaksi vapaalippua 4.-6.11.2011 Helsingin messukeskuksessa järjestettäville digiexpo messuille. Lisätietoja messuista täällä! :-)

IMG_0333

Aikaa osallistua on vain tiistaihin asti, jotta kerkeän postittaa liput ennen messuja. Laita kommenttisi mukaan sähköpostiosoite jotta voin ilmoittaa voittajalle.

Arvonta on päättynyt, kiitos osallistujille. 

"Sulla on vaan hyvä kamera"

Tänään heräsin kun heräsin ja kirjauduin facebookkiin mun seinällä luki "Onneksi olkoon kansikuvasta :)". Hetken mietittyäni tajusin ettei kyse  ollutkaan siitä lehdestä mitä ajattelin. Mun kuvaama kuva on sunnuntaina kauppoihin ilmestyvän KAMERA-lehden kannessa, joka tuli mulle täysin yllätyksenä. Tiesin kyllä juttuni löytyvän kyseisestä lehdestä, mutta kansikuvasta minulla ei ollut hajuakaan. Tuijotan tota kuvaa edelleen, enkä usko tätä vieläkään todeksi. Kuolaan kohta näppäimistölle jollen saa suutani hämmästyksestä suljettua.

Today, I woke up and happy surprise was waiting for me. My photo was in the cover of  kamera -magazine. I knew that there is an interview about me but I have no trace of cover image! 

Normaali taitto

Kansikuvan löysin netistä! Kuvassa poseeraa kaverini Andrijana jonka blogiin pääsette nimeä klikkaamalla.Kameralehden lisäksi mut yllätettiin iloisesti pyytämällä "kansikuvapojaksi" nuorten ylläpitämään painovirhe -lehteen.

In addition to kamera-magazine I was asked "the cover boy" to magazine called painovirhe. 
painovirhe
Tätäkään lehteä en ole vielä itse käsiini saanut, mutta tänään sen pitäisi mullekin tulla. Vähän jännittää olenko sanonut jotain ihan päätöntä... Painovirhe on nettilehti, mutta tämä on toinen painoversio jota jaetaan keski-suomen alueella joillakin paikkakunnilla. lupaan laittaa linkkiä kun jutun voi lukea netistä. :)

I haven't read this magazine either but today I will get it. 

Sitten otsikon viittaamaan aiheeseen. Kaikista negatiivisistä kommenteista ehdottomasti eniten mua ärsyttää kommentit "Sulla on vain hyvä kamera, kyllä mäkin ottaisin tuollaisia kuvia noin kalliilla kameralla". Siispä päätin näyttää teille ja itsellenikin, että valokuvaus on enemmän kuin vain "hyvä kamera". Käsiini ajautui rakkaan markku kakkosen sijasta pikkuveljen pokkarikamera. Kuvasin sillä tämän postauksen kuvat. Blogitekstissä en maininnut kuvauskalustosta ja sain todella positiivistä palautetta. Yhdessä kommentissa jopa kerrottiin toisen kuvan olevan minun parhaimmistoa. Olen todella tyytyväinen tulokseen ja toivon että tämä avaa vähän kaikkien "kamerauskovaisten" silmiä.

The title of this post is "You just have a good camera". People who says that makes me angry. So I decided to shoot some pics with paper back camera (I have no idea is that a right word, but I mean these little pocket sized cameras). These images can be found in this post.

I close my eyes, make a wish

vesilasse1

vesilasse4mv Tapoin tylsyyttä kuvaamalla parit kuvat pikkuveljen kanssa. Mitä tykkäätte? :)
I just took some pics with my little brother when I was bored. What do you like?:)

Ps. muistakaa äänestää mun kilpailukuvaa TÄÄLTÄ ! Pääsin top-10 kiitos teidän, mutta pitäkää mut siellä kilpailun loppuuna asti, ja muistakaa että joka päivä voi äänestää :) 
Ps. Don't forget to vote my pic HERE ! I got to top-10 but I don't wan't to lose my place, you can vote every day again :)

Sadness is a blessing

millimorsian1 millimorsian3millomorsian5millimorsian4
Meillä oli eka näyttö koulussa jossa aiheena oli vauhti. Pyysin Milliä malliksi ja se mm. juoksi paljain jaloin märässä, kylmässä mudassa äitini häämekko hulmuten. Halusin vauhdista rauhallista ja kaunista ja pyrkiä välttämään kaikkien "nopeiden juttujen" kuvaamista. Toteutin kuvat omalla tylilläni ja olin ihan tyytyväinen. Kuvia ei saanut muokata, mutta blogiin tein niille pienet säädöt. Mua ärsyttää oikeesti paljon, että tulostettiin näinkin tärkeät työt tulostimella jonka jälki oli ihan kamala. Vaikka kuvan laatu ei olekaan arviointiperuste, niin en haluaisi niiden  silti näyttävän kännykkäkameralla kuvatuilta. Milli on oikeesti paras.

***I shooted some pics with Milli and she was wearing my mother's wedding dress. I'm too tired to translate more :D

Ina ja mä

ina2 mikko vastavalo ina4 mikkovastavaloon2 ina5 mikueliitto ina3 mikkotuima pienennetty

Hellurei! Ina kävi täällä keski-suomessa ihailemassa mun "neuvostoliiton aikaista" solukämppää ja Muuramen menoa. Vihaan tätä loppusyksyä niin paljon, valo on vaan niin kamalan ruma, ettei viitti lähteä kuvaamaan. Onneksi yhtenä päivänä aurinko paistoi ja päästiin kuvaamaankin. Löydettiin hurjan siisti kuvauspaikka jonne aion palata uudestaankin ;-) Mulla oli huippu hauskaa taas ton ilmajoen hölösuun kanssa ja ootan taas että nähdään uudestaan! Rakastan mun konetta yli kaiken. Yritettiin katsoa leffaa ja rakas datausmasiinani sammui kesken kaiken varmaan neljästi. Sama tapahtuu aina kun yritän muokata kuvia. Oon ihan hermoraunio sen takia. Mitä mä teen kun se lopullisesti kuolee? Samalla kuolee puolet mun elämästä.

Tarkkasilmäisimmät saattaa huomata mun hiuksissa pikku muutoksen. Tykkään niistä ite melko paljon mutta mun projekti saada niistä valkoiset on vielä vähän vaiheessa. Tuskastuneena dataan yliannostus hopeashampoota päässäni ja toivon muutosta.

Moni varmasti Inan blogin jo tietää mutta sinne pääsee tästä :--)


***
Hey! My friend Ina was visiting at my home. I hate the end of autumn, because light is so ugly. Fortunately sun was shining one day and we got shooting. We find amazing place to shoot and I will go back there some day. I had so fun and can't wait when we see each others again! I love my computer more than anything. It's falling down all the time and I can't edit pictures very well. What I'm going to do when it finally breaks down?


You find Ina's blog here ! :--)

We were hungry before we were born.

nea2 nea9 nea5 nea7 nea6


Nea pyysi mua ottamaan sen portfolioon uusia kuvia. Se tartti jotain muuta kuin studiokeikistelyjä ja pyrittiin mahdollisimman editoriaaleihin kuviin. Pitkästä aikaa kuvia joihin oon itse tyytyväinen.

Mallin hiukset, vaatteet ja meikki on Millin käsialaa, kiitos sille! Milli on mun muusa.

***
Nea asked me if I could take new pictures to her portfolio. She needed other than usual photos in the studio, so we tried to shoot as editorial, as possible. 

The hair, clothes and makeup are by Milli, she is my muse. 

Escape

nea1
More coming later about Nea ;-)

Back in business!


kollaasi vilmat Nettilakko vihdoin ohi! Onnistuin ilman isompia huijauksia ja nyt voin hyvällä omatunnolla viettää syyslomaani koneella istuen, ah. Mun lakko myös taisi vähän kärsiä siitä, että pelasin 24/7 mun uutta kalapeliä ja ostin uusia eläimiä eläintarhaan... Ei anneta sen latistaa. Oon iloinen, tekee mieli tanssia, pomppia ja bailata villisti vesisateessa.

Kollaasin kuvissa poseeraa Vilma ja ne on kuvattu mun holga filmikameralla. 

***
My week without internet is finally over! Now I can be my autumn vacation on computer with a clear conscience. I'm happy, I would like to dance, jump and party wildly in the rain.


I took those pics with my Holga film camera and the model was Vilma .

Mua ei kiinnosta, tytöt tai sosiaalisuus. Tietokoneet on mulle toinen ulottuvuus.

nakut neliössä 
Blogger: 2010
Bloglovin:430
Blogilista:76

En voi käsittää :o Kiitos ihan jokaiselle!
Kun alle vuosi sitten alotin blogini, en olisi IKINÄ uskonut olevani nyt tässä. Huhhuh.

 **I can't believe this :o Thank you for everyone 


Viitaten otsikkoon, oon ihan liikaa koneella. Pahimmillaan tuijotan tuntikausia facebook seinää, päivitän blogia ja ootan käden sauhuten uusia kysymyksiä mun formspringiin. Siks päätin vähän haastaa itseäni ja olla koko ensi viikon ilman internettiä, apua. Pitäkää mulle peukkuja että onnistun ja seuraavan kerran saan kirjautua blogiin ensi viikon perjantaina...

**I'm too much on computer so I decided to be a week without internet.. See you next friday, I will die...

Life is fragile II

1marika marikat

3marika

1marika päällekkäin Rest about Marika.

Makeup your mind

meikit luomivärit kulmat huulet

Heippa. Sain upean mahdollisuuden tutustua pretty.fi -sivuston meikkivalikoimaan. Sain paketin joka auttaa mua tekemään hienompia kuvausmeikkejä. Suosittelen sivustoa ihan jokaiselle, en pelkästään suomalaisen sivuston vuoksi, vaan myös edullisten hintojen ja todella laadukkaiden tuotteiden.

Olen kerennyt kokeilla tuota isoa coastal scents -sarjan luomiväripalettia. Se on monipuolisten sävyjensä vuoksi aivan ehdoton paletti kuvauksiin, mutta se sopii ihan jokaiselle tavalliseenkin käyttöön. Runsaasti pigmenttiä sisältävät värit levittyvät hyvin ja kestävät pitkään. Luomivärien lisäksi voin suositella kaikkia muitakin kuvassa esiintyviä tuotteita niiden laadun ja toimivuuden vuoksi.

  Ja eikun selailemaan tätä meikkitaivasta TÄSTÄ! 

Stop calling

pallopää10 Pallopäävilma1 pallopää5 pallopää2 pallopää3 pallopää8 pallopää7 pallopää6 pallopää9

Silloin kun iskee hillitön inspiraatio, ei mennä kouluun vaan herätään puoli kymmeneltä kreppaamaan hiuksia. Meikkauksen ja hiusten laiton jälkeen hurautimme Vilman kanssa junalla Jyväskylään jossa ei voinut välttyä ihmisten tuijotukselta ja kammoksevilta katseilta. Eräs ystävällinen papparainen jopa kertoi meidän pilaavan kaikkien maineen :-) Joku ihana iso kaupunki vetää mun sydäntä puoleensa jossa mua ei pidetä hulluna.

Iso kiitos vielä Vilmalle ja BR lelukaupalle !

***
When  you get a great inspiration, you aren't able to go school.  We started doing hair and makeup half past ten. After that we went to Jyväskylä with Vilma. We couldn't avoid staring and one kind old man told that we are going to ruin reputation of everybody. 


Thanks a lot to Vilma and BR toy store !

Featherssulkalasse2sulkalasse1


sulkalasse3

Viikonloppuna mun oli pakko kuvata jotain. Olin vienyt kaikki kuvausrekvisiitat Petäjävedelle ja kotoa löysin vain pari pussia höyheniä ja nahkaa. Sain pikkuveljen malliksi ja tällaista syntyi :-)

At weekend I had to shoot something. I found only some feathers and leather and this is the result. Model is my little brother :-)

Autumn

syksyanni pieni sannimaatuu pieni syksymikko2

Anni, Sanni & Mikko


Someikonit

facebook instagram lookbook tumbrl linkedin pinterest twitter

Instafeed

@MIKKOPUTTONEN ON INSTAGRAM