Image       x Suomen Blogimedia

The way we move

bw_outfit_mikkoputtonen_frontrowshop_tigerofsweden_3_web bw_outfit_mikkoputtonen_frontrowshop_tigerofsweden_1_web bw_outfit_mikkoputtonen_frontrowshop_tigerofsweden_2_web bw_outfit_mikkoputtonen_frontrowshop_tigerofsweden_4_web bw_outfit_mikkoputtonen_frontrowshop_tigerofsweden_5_web

H&M GO GOLD jacket
FRONT ROW SHOP mesh shirt*
ZARA trousers
FRONT ROW SHOP bag*
TIGER OF SWEDEN shoes

Pari viimeistä viikkoa on ollut ihan kreisiä. Miljoona asiaa, liian vähän aikaa ja kaikenkukkaraksi ihana kesäflunssa. Ei se mitään, mä olen metsurin poika ja pystyn mihin vain. Vaikka sitten pakkaamaan päivässä ilman ainottakaan laatikkoa. Nyt riennän viimeisiin kuvauksiin Suomen kamaralla. Nyt on tulossa jotain siistiä!!

PS Muistakaa, tänään on vika päivä aikaa huutaa blogikirppiksellä!! 

***

A couple of days until the big move out. Millions of things to do and too less time. But hey I'm a son of a logger and I'm able to anything. Even I should pack all my stuff in a day without any boxes. Now I'm running to the last photo shoot in Finland. It's gonna be amazing! 

4 comments:

 1. Kukkuu!
  Ajattelin sulta nyt kysästä, kun mietin laajakulma objektiivin hankkimista. Mulla on Canonin 600d ja oon surffaillu läpi eri vaihtoehtoja ja Canon EF-S 10-18 mm f/4.5-5.6 IS STM laajakulmaobjektiivi ois se edullisin. Kannattaako sun mielestä tyytyä halpaan vai oisko parempi vähän panostaa kalliimpaan ja parempaan? Oon pelkkä harrastelija niin en ihan viimesen päälle laadukasta objektiivia kummiskaan tartte. Osaatko suositella jotain tiettyä objektiivia? :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos hienoista vaatteista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä! Toivottavasti niistä on paljon iloa :) Kivaa kesää!

   Delete
 3. absolutely in love with this look! love your blog so much. keep it up!

  ReplyDelete

Someikonit

facebook instagram lookbook tumbrl linkedin pinterest twitter

Instafeed

@MIKKOPUTTONEN ON INSTAGRAM